14 Mart 2016 Pazartesi

Cafe de Paris soslu Tavuk


Malzemeler
125 gr. tereyağı
1 adet rendelenmiş soğan
4 diş rendelenmiş sarımsak
1 paket krema
1 tatlı kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı ketçap
2 yemek kaşığı ince doğranmış maydonoz
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı karabiber
yeteri kadar tuz
Yapılışı
Tereyağında soğanı ve sarımsakları soteliyoruz, sonra hardalı, ketçabı ve maydanozu ilave ediyoruz.
Baharatların hepsini ve tuzu ilave edip, kremayı katıyoruz.
İki dakika kaynatıp altını kapatıyoruz.tavuğu ayrı bir tava da çok az yağ ile pişiriyoruz.
Sıcakken pişmiş etin üzerine döküyoruz.
Afiyet olsun... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder